Experimental Installation

dezeen_Schaustelle-by-J-Mayer-H_5

Inspired by the temporary pavilion “Schaustelle – place for experiments” in Munich by J Mayer H architects I decided to use ratchet strapping for the internal intervention within the hut to represent sight lines, viewpoints and perspectives. Prior to the build I wanted to test how this would look and how they worked.

I was happy with the bright orange colour because of the way I could imagine it contrasting with the dark green waxed cotton on the exterior and the pale untreated cotton suspended between the ratchet straps on the interior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: